0745 349 239
COŞUL MEU (0) : 000 RON
Coşul este gol
Home > Despre noi

Despre noi

Suntem o echipă tânără şi dinamică orientată către garantarea satisfacţiei clienţilor noştri atât din punctul de vedere al furnizării bunurilor solicitate, cât şi din punctul de vedere al serviciilor post - vânzare asigurate de noi.

Echipa Turbomarine este o echipă cu o experienţă de 10 ani pe piaţa de profil cu furnizări de ambarcaţiuni, motoare de barcă, accesorii şi servicii de reparare şi întreţinere la nivel naţional.

Încă din anul 2004 facem parte ca delaeri autorizaţi din familiile unor mărci de prestigiu ca Yamaha, Honda, Suzuki, Bombardier, Volvo Penta, Tohatsu şi altele, în prezent putând furniza accesorii, piese de schimb şi servicii pentru aproape tot ce este propulsat de un motor termic pe apă sau pe uscat.

Pe lângă experienţa acumulată de-a lungul anilor, ne recomandă un portofoliu fast de clienţi dintre care amintim Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă (300 motoare Yamaha F30AMHDS livrate în anul 2006), Agenţia Naţională Pentru Pescuit şi Acvacultură (ambarcatiuni de patrulare şi control Targa 27.1 livrate în anul 2011), ENEL Dobrogea (ambarcaţiune de intervenţii in Delta Dunării tip Targa 27.1).